CALL CENTAR:

Besplatan telefonski broj:
0800/024-026

Telefon: 024 / 827 - 800
FAX: 024 / 812 - 529

Uspešno smo prosledili vašu poruku!
Greška u procesu slanje poruke!

Sve vesti

Обавештење

Обавештавамо грађане Сенте да  1.-ог новембра 2023. (СРЕДА) године нећемо вршити изношење кућног отпада. Из делова града који су тог дана по распореду за изношење, отпад ће се односити следећег среда (8-ог новембра). Од 2-ог  новембра ћемо износити отпад по уобичајеном распореду.

Обавештење

Обавештавамо кориснике водоводне мреже града Сенте да ће се у периоду од 9. до 13. октобра 2023. године вршити испирање водоводне мреже услед чега  може доћи до смањења притиска у мрежи односно нестанка воде. Након испирања код корисника може  се  појавити мутноћа воде коју грађани могу отклонити отварањем славине  и испуштањем воде до избистрења.

ОБАВЕШТЕЊЕ О ГОДИШЊЕМ ОЧИТАВАЊУ ВОДОМЕРА

    Обавештавају се корисници услуга ЈКСП Сента да ће од 01 до 24.09.2023. године вршити годишње очитавање водомера у насељима општине Сента. У складу са чл. 27 Општинске одлуке о јавном водоводу (Сл. Лист бр.28/2015) сваки потрошач је дужан да свој шахт одржава у сувом, чистом, уредном и приступачном стању, као и да омогући приступ радницима ЈКСП Сента несметано очитавање водомера.
    Овим путем обавезују се потрошачи да поступе у складу са горе наведеним у циљу што бржег и ефективнијег очитавања водомера.
    У случају да је онемогућено очитавање водомера, ЈКСП Сента задржава право да потрошача привремено искључи са водоводне мреже.