CALL CENTAR:

Besplatan telefonski broj:
0800/024-026

Telefon: 024 / 827 - 800
FAX: 024 / 812 - 529

Uspešno smo prosledili vašu poruku!
Greška u procesu slanje poruke!

NAJNOVIJE VESTI / INFORMACIJE

Обавештење

Обавештавамо грађане Сенте да  1.-ог новембра 2023. (СРЕДА) године нећемо вршити изношење кућног отпада. Из делова града који су тог дана по распореду за изношење, отпад ће се односити следећег среда (8-ог новембра). Од 2-ог  новембра ћемо износити отпад по уобичајеном распореду.

Обавештење

Обавештавамо кориснике водоводне мреже града Сенте да ће се у периоду од 9. до 13. октобра 2023. године вршити испирање водоводне мреже услед чега  може доћи до смањења притиска у мрежи односно нестанка воде. Након испирања код корисника може  се  појавити мутноћа воде коју грађани могу отклонити отварањем славине  и испуштањем воде до избистрења.

ОБАВЕШТЕЊЕ О ГОДИШЊЕМ ОЧИТАВАЊУ ВОДОМЕРА

    Обавештавају се корисници услуга ЈКСП Сента да ће од 01 до 24.09.2023. године вршити годишње очитавање водомера у насељима општине Сента. У складу са чл. 27 Општинске одлуке о јавном водоводу (Сл. Лист бр.28/2015) сваки потрошач је дужан да свој шахт одржава у сувом, чистом, уредном и приступачном стању, као и да омогући приступ радницима ЈКСП Сента несметано очитавање водомера.
    Овим путем обавезују се потрошачи да поступе у складу са горе наведеним у циљу што бржег и ефективнијег очитавања водомера.
    У случају да је онемогућено очитавање водомера, ЈКСП Сента задржава право да потрошача привремено искључи са водоводне мреже.

Обавештење

ЈКСП Сента обавештава заинтересоване да ће се вашар 7. маја одржати без забавне музике (према одлуци Владе Републике Србије о тродневној жалости).

Обавештење

Због ремонтних радова на мрежи високог напона на територији града Сенте, Горњег Брега, Богараша, Оромпарт и Адахатара дана 20.04.2023. године ће доћи до смањења притиска воде у водоводној мрежи у периоду од 09:30 до 12:30 часова. Молимо грађане да за своје потребе обезбеде довољне количине воде. Након укључења постоји могућност да се код корисника појави мутноћа у води. Молимо грађане да отворе славине и врше испирање до избистрења.