CALL CENTER

Ingyenes telefonszám:
0800/024-026

Telefon: 024 / 827 - 800
FAX: 024 / 812 - 529

Sikeresen továbbítottuk üzenetét!
Hiba történt az üzenet továbbításakor!

Összes hír

ÉRTESÍTÉS AZ ÉVES VÍZÓRALEOLVASÁSRÓL

    Értesítjük Zenta község lakosságát, hogy a zentai KLKV 2023. szeptember 01-24 között végzi a vízórák leolvasását a község területén lévő településeken. А Közüzemi vízhálózatról szóló rendelet (Zenta Község Hivatalos Lapja 28/2015 szám, 27-es szakasz) értelmében minden fogyasztó köteles a vízóraaknáját tiszta, száraz és hozzáfőrhető állapotba hozni, valamint lehetővé kell tenni a KLKV dolgozói számára a zavartalan hozzáférést és leolvasást.
    A gyorsabb és hatékonyabb vízóra leolvasás érdekében kérjük a fogyasztókat, járjanak el a fentiekkel összhangban.
    Amennyiben a vízóra leolvasást a fogyasztó nem teszi lehetővé a vállalat fenntartja jogát, hogy az érintett fogyasztót ideiglenesen lekapcsolja a vízhálózatról.

Értesítés

A zentai kommunális vállalat értesíti az érdekelteket, hogy a május 7-ei vásár szórakoztató zene nélkül kerül megrendezésre ( a Szerb Köztársaság Kormányának a 3 napos gyásznap miatti döntése értelmében).

Értesítés

2023. április 20-án az elektromos vezetéken végzett munkálatok miatt a  zentai, felsőhegyi, bogarasi, oromparti és adahatári vízhálózatban nyomáscsökkenés várható 09:30-tól 12:30-ig. Kérjük a lakosságot, hogy  biztosítsanak maguknak elegendő mennyiségű vizet. A bekapcsolás után zavaros, barna víz jelenhet meg a csapokon. Kérjük a fogyasztókat, hogy nyissák meg a csapokat és hagyják a vizet folyni, míg az ki nem tisztul.