CALL CENTAR

Besplatan telefonski broj:
0800/024-026

Telefon: 024 / 827 - 800
FAX: 024 / 812 - 529

Uspešno smo prosledili vašu poruku!
Greška u procesu slanje poruke!

NAJNOVIJE VESTI / INFORMACIJE

Обавештење

Обавештавамо грађане Сенте да  11.-ог новембра 2022. (ПЕТАК) године нећемо вршити изношење кућног отпада. Из делова града који су тог дана по распореду за изношење, отпад ће се односити следећег петка (18-ог новембра).

Обавештење

Обавештавамо грађане Сенте да  1.-ог новембра 2022. (УТОРАК) године нећемо вршити изношење кућног отпада. Из делова града који су тог дана по распореду за изношење, отпад ће се односити следећег уторка (8-ог новембра). Од 2-ог  новембра ћемо износити отпад по уобичајеном распореду.

Обавештење

Због техничких разлога на неограничено време биће обустављено водоснабдевање у околини бивше аутобуске станице ( у улицама Фрушкагорска, Кошут Лајошa, Петефи Шандорa, Баћањи Лајошa). Хвала Вам на разумевању.

Обавештење

Обавештавамо кориснике водоводне мреже града Сенте да ће се у периоду од 26. септембра до 30. септембра 2022. године вршити испирање водоводне мреже услед чега  може доћи до смањења притиска у мрежи односно нестанка воде. Након испирања код корисника може  се  појавити мутноћа воде коју грађани могу отклонити отварањем славине  и испуштањем воде до избистрења.

Обавештење о годишњем очитавању водомера

    Обавештавају се корисници услуга ЈКСП Сента да ће од 05 до 26.09.2022. године вршити годишње очитавање водомера у насељима општине Сента. У складу са чл. 27 Општинске одлуке о јавном водоводу (Сл. Лист бр.28/2015) сваки потрошач је дужан да свој шахт одржава у сувом, чистом, уредном и приступачном стању, као и да омогући приступ радницима ЈКСП Сента несметано очитавање водомера.
    Овим путем обавезују се потрошачи да поступе у складу са горе наведеним у циљу што бржег и ефективнијег очитавања водомера.
    У случају да је онемогућено очитавање водомера, ЈКСП Сента задржава право да потрошача привремено искључи са водоводне мреже.