CALL CENTER:

Ingyenes telefonszám:
0800/024-026

Telefon: 024 / 827 - 800
FAX: 024 / 812 - 529

Sikeresen továbbítottuk üzenetét!
Hiba történt az üzenet továbbításakor!

FRISS HÍREK / INFORMÁCIÓK

Értesítés a májusi ünnepek munkabeosztásáról

Értesítjük a város lakosságát, hogy 2024. május 1-én és 2-án (szerda és csütörtök) elmarad a háztartási hulladékszállítás, viszont 3-án és 6-án (péntek és hétfő)  a megszokott beosztás szerint végezzük az elszállítást.
A szelektív szemét elszállítása május 13-án, 14-én és 16-án történik (hétfő, kedd, csütörtök) a megszokott körzetekben.
Felsőhegyen a szemétszállítást május 2-a helyett május 9-én végezzük.
Kellemes ünnepeket  kívánunk.

Értesítés a szemetes kanták szétosztásáról

Folytatjuk a kék kantákat kiosztását 2024. áprilisában a HÉTFŐI körzettel. Az újrahasznosítható hulladék gyűjtése havonta egyszer, a hónap első teljes hetében történik, a nem újrahasznosítható (háztartási hulladékkal) azonos napon. Kérjük tegyék ki a kék és zöld kantákat azonos időben reggel. A munkások külön fogják üriteni az egész munkanap folyamán. Üritést májustól tervezzük. Először május: 13-án,  majd június 03-án, és ez a vázlat alapján a többi hónapban. A kijelölt körzet lakosai, akik nem kapták meg a kantákat a lakcímükön, átvehetik a cég raktárában reggel 8:00 és 12:00 óra között.

Értesítés

Értesítjük a lakosságot, hogy а vásár ideje alatt a rendőrség fokozott biztonsági intézkedései miatt 2024. április 7-én (vasárnap) 05:00 és 14:00 óra közt az Újvidéki utca le lesz zárva a forgalom elől (kivéve az ottlakóknak). Arra kérik a vásárba látogatókat, hogy ebben az időszakban keressenek alternatív parkolóhelyeket.

Értesítés

 A zentai kommunális vállalat április hónap folyamán végzi a  város területén lévő vízórák rendkívüli ellenőrző olvasását

Ezúton kérjük az érintett polgárokat, hogy a zavartalan leolvasás érdekében tegyék hozzáférhetővé és tisztítsák ki a vízaknákat.

Értesítés

Értesítjük a város lakosságát, hogy 2024. március 29-én (péntek) és április 1-én (hétfő) elmarad a háztartási hulladékszállítás.
Kellemes ünnepeket  kívánunk.