CALL CENTER:

Ingyenes telefonszám:
0800/024-026

Telefon: 024 / 827 - 800
FAX: 024 / 812 - 529

Sikeresen továbbítottuk üzenetét!
Hiba történt az üzenet továbbításakor!

FRISS HÍREK / INFORMÁCIÓK

Értesítés Tornyosnak és Felsőhegynek

Értesítjük Tornyos és Felsőhegy lakosait, hogy 2024. február 16-án (PÉNTEK) szünetel a háztartási szemét kihordása. Az említett napot február 23-án fogjuk bepótolni.


Értesítés

Értesítjük a város lakosságát, hogy 2024. február 15-én és 16-án (CSÜTÖRTÖK és PÉNTEK) szünetel a háztartási szemét kihordása.

Értesítés a szemetes kanták szétosztásáról

Értesítjük a polgárokat, hogy a kék kanták szétosztása folytatódik március hónapban, így a szelektív szemét szedése március első hetében kezdődik csak meg, március 5-én (kedd) és 7-én (csütörtök).

Értesítés

Értesítjük a polgárokat, hogy 2024. február 1-től a kommunális szolgáltatás árai megemelkedtek.

Értesítés a szemetes kanták szétosztásáról

    Tájékoztatjuk a polgárokat, hogy a települési hulladékgazdálkodási tevékenység ellátásáról szóló önkormányzati határozat szerint amelyet 2023.10. 26-án hoztak, elkezdjük a háztartások, lakóközösségek szelektív hulladékgyűjtését. A határozatban foglaltak szerint 120 literes kék színű kantákban a háztartásokban, vagy kék konténerekben valósul meg a lakóközösségekben. Ha a kanták vagy konténerek nem megfelelő hulladékot tartalmaznak, a KLKV Zenta dolgozói nem ürítik ki . Az újrahasznosítható hulladék gyűjtése havonta egyszer, a hónap első teljes hetében történik, a nem újrahasznosítható (háztartási) hulladékkal azonos napon, csak délután 12 órától.     
   A kék kantákat 2024 januárjában osztjuk ki, a begyűjtést pedig februártól tervezzük. Februárban: 06-án és 08-án, márciusban 05-én és 07-én, és ez a vázlat alapján a többi hónapban. Először két körzetre (keddre és csütörtökre) osztjuk ki a kék kantákat, késöbb a többi utcát is bekapcsoljuk. A kijelölt körzet lakosai, akik nem kapták meg a kantákat a lakcímükön, átvehetik a cég raktárában reggel 8:00 és 12:00 óra között.
    Szemeteseket minden háztartás számára biztosítunk. Kérjük a polgárokat, hogy csak azután jelentkezzenek a raktárban, ha már kiosztottuk a kantákat az adott utcában. Első körben csak a keddi és csütörtöki körzet utcáinak lakói. A többi utca lakóit később értesítjük.