CALL CENTER

Ingyenes telefonszám:
0800/024-026

Telefon: 024 / 827 - 800
FAX: 024 / 812 - 529

Sikeresen továbbítottuk üzenetét!
Hiba történt az üzenet továbbításakor!

FRISS HÍREK / INFORMÁCIÓK

Értesítés

Értesítjük tisztelt fogyasztóinkat, hogy 2022. szeptember 26 - tól  30 - ig végezzük az ivóvízvezeték-hálózat mosatását, minek következtében nyomáscsökkenés, illetve vízhiány jelentkezhet. Ha a víz zavarossá válna, kérjük nyissák ki a csapokat és hagyják a vizet folyni, míg az ki nem tisztul.

Értesítés az éves vízóraleolvasásról

   Értesítjük Zenta község lakosságát, hogy a zentai KLKV 2022. szeptember 05-26 között végzi a vízórák leolvasását a község területén lévő településeken. А Közüzemi vízhálózatról szóló rendelet (Zenta Község Hivatalos Lapja 28/2015 szám, 27-es szakasz) értelmében minden fogyasztó köteles a vízóraaknáját tiszta, száraz és hozzáfőrhető állapotba hozni, valamint lehetővé kell tenni a KLKV dolgozói számára a zavartalan hozzáférést és leolvasást.
   A gyorsabb és hatékonyabb vízóra leolvasás érdekében kérjük a fogyasztókat, járjanak el a fentiekkel összhangban.
   Amennyiben a vízóra leolvasást a fogyasztó nem teszi lehetővé a vállalat fenntartja jogát, hogy az érintett fogyasztót ideiglenesen lekapcsolja a vízhálózatról.

Értesítés

Értesítjük Zenta község polgárait, hogy a kedvezőtlen időjárás miatt a zentai medence 2022. augusztus 23-ától bezár.

Felhívás

Felhívjuk  tisztelt Fogyasztóink figyelmét a  városi vezetékes ivóvíz célszerű használatára különösen 17:00 és 22:00 közötti időszakban. Kérjük a lakosságot, hogy a kertek, utcák és zöld felületek  locsolására esővizet vagy a saját kútjukból nyert vizet  használják, hogy ne legyen fennakadás az ivóvízellátásban a szivattyúk túlterheltsége miatt, ami vízkorlátozáshoz vezethet.

Értesítés

Értesítjük a város lakosságát, hogy 2022. április 15-én és 18-án, illetve május 2-án és 3-án elmarad a háztartási hulladékszállítás. Április 22-én és 25-én a megszokott beosztás szerint végezzük az elszállítást.
Kellemes ünnepeket  kívánunk.